Mijn Rijangst ervaringen

Ik probeer mijn cliënten te inspireren en een steuntje (of duwtje) in de rug te bieden als zij dat nodig hebben. Maar bevalt dat een beetje?
Gemiddeld beoordelen mijn cliënten mij met een:
4.7
(19)
Susanne van der Ven
Rob is een vriendelijke , zorgvuldige rij coach die met een no nonsense aanpak mij goed heeft geholpen met mijn rij angst. De intake was zeer zorgvuldig wat mij het vertrouwen gaf met hem weer de snelweg op te gaan. Helaas door een verhuizing heb ik maar 2 sessies gehad, maar al bij de 2e sessie zijn we de snelweg opgegaan. Door het goed door te spreken en mij op de juiste manier te begeleiden was dit een succeservaring. Ook liet hij mij tijdens de 1e sessie een filmpje zien waardoor ik kon doorzien dat de angst echt een mindfuck is . DIt gaf mij de juiste kijk zodat ik ook de angst leerde zien voor wat het was, iets tussen mijn oren ( : Groetjes Susanne
Svetlana Bakker
Jaren lang heb ik last gehad van rijangst en durfde zelfs niet alleen te rijden. Met hulp van Rob heb ik geleerd anders te leren denken over het autorijden en heb ik mijn zelf vertrouwen opgebouwd. Wat voor mij hulpzaam was, om bij voor mij moeilijke plekken op locatie samen met Rob te bespreken wat ik moeilijk vind en niet begrijp. Rob kan het heel goed en duidelijk uitleggen zodat de enge situaties niet meer zo moeilijk lijken. Ik durf nu veel meer zelfstandig rijden en voel mij meer ontspannen achter het stuur. Groetjes, Sveta
Maarten Rigter review
Maarten Rigter
Tijdens de vakantie in het buitenland had ik rijangst opgelopen, toen ik bijna onderuit ging. Ook erg voorzichtig in bochten geworden in de regen. In 2 uur had Rob die eruit, door mijn theoretische kennis op te frissen, laten weten wat wel en niet kan en daarna in 2 uur rijden mij een aantal verbeteringen van mijn rijstijl voorgesteld. Het geld dubbel en dwars waard.
Thea van der Land
Na een vervelende ervaring met de motor, een angst opgebouwd voor bochten, en onbekende situaties. Heb 3 x 2 uur privéles gehad bij Verkeerstraining Nederland en ik ga weer met veel zelfvertrouwen de weg op. Rob is een kundig, kalme instructeur die eerst je verhaal aanhoord en dan n.a.v. Je verhaal je begeleidt!! Ben enorm blij dat ik dit gedaan heb! Rij weer met veel plezier!! Absolute aanrader!
Susan Gamelkoorn
Het is een paar jaar geleden dat ik zo lekker heb gereden als tijdens de bergtraining in het Taunusgebergte. Door een ongeval was ik het plezier en het zelfvertrouwen een beetje kwijt, maar Rob's instructies hebben me geholpen om weer soepeler door de bochten te rijden en in 3 dagen een enorme vooruitgang te boeken. De sfeer in de groep was heel goed en erg gezellig, iedereen krijgt de mogelijkheid op z'n eigen niveau te rijden en te leren. En dat in een prachtige omgeving met afwisselende routes en leuke stops onderweg, kortom een leerzaam en gezellig weekend! Ik ga graag nog een keer mee!
Susanne
Rijden in de bergen.... echt n heel ander verhaal dan in ons platte kikkerland. Dat heb ik ondervonden. In een haarspeldbocht maakte ik n fout en ben omgevallen. Geen pijn of schade maaaaar .... wel angst. En daar wilde ik vanaf! Met verkeerstraining nederland ben ik mee op pad geweest. Wat SUPER FIJN!!! Rob is rustig... geeft je tips en zeker vertrouwen! Met een headset in je helm blijft hij je coachen. Echt heel erg fijn. Wat een geduld...want n angsthaas als ik is niet snel te veranderen. Na dag 1 dacht ik.... ik kap ermee... ik kan t niet. Maar geloof me. Aan het einde van de cursus voelde ik me veel zelfverzekerder! Ik heb terug gekeken op een heel intensieve en leerzame cursus. Heb je angst? Schrijf je in! Echt..... de enige manier is: DOEN. En dan ben je hier zeker op de goede plaats! Bedankt Rob voor alle hulp en geduld. MAAR: Zeker ook voor de gezelligheid!!!

Twijfel je of je rijangst hebt?

Doe de rijangst test
crossmenu